Til Salg ................... www.Til-Salg.com


 
 

Svenske ødegårde til salg i Småland, Blekinge, Skåne og Halland (Sverige)

Hos Til Salg finder du en god indgang til at finde din kommende ødegård i Sverige, ofte kaldet en svensk torp eller svensk stuga. Her er også lidt grundlæggende information, som du bør tage i betragtning, inden du falder for en rustik ødegård i et af de gamle danske landskaber Skåne, Halland og Blekinge, eller i Småland, hvor de fleste svenske ødegårde udbydes til salg.

Vi har selv en svensk ødegård, der dog ikke er til salg, men det gør, at vi har nogle råd at give vedr. køb af ødegård i Sverige, se nedenfor.

Købet af en ødegård i Sverige, eller af en anden ejendom i Sverige skal godkendes af myndighederne, før købet er endeligt i orden. Vi har handlet hos Interhus, se nedenfor, og det var helt uden problemer.

Nedenfor finder du gode links, der er nyttige, når du søger efter en svensk ødegård hos en dansk ejendomsmægler eller hos en svensk ejendomsmægler. I det hele taget er der nu meget gang i salg til danskere af svenske ejendomme tæt på Øresund eller i nogle timers kørsel fra Øresundsbroen eller fra Helsingborg.

Ejendomme hedder på svensk fastigheten.

Interhus.dk Interhus formidler salg af ødegårde og andre ejendomme i det sydlige Sverige.

Oedegaarde.dk Markedsføringspladsen for ødegårde og fritidshuse i Sydsverige - sådan beskriver de sig selv.

Gunnar Gadderyd Ødegårde i Småland højlandet

Domicilia.dk Begrænset udvalg af svenske ødegårde og torper til salg i Sydsverige, men ofte med særlig god beliggenhed.

Svenske ejendomme hos Nordnet

Frostsikring af ødegårde

Jagtformidlingen - ejendomme til salg i Sverige med jagt.

Hemnet er et svensk ejendomsformidlingsbureau med følgende svenske stikord: fastighetsbyrå, fastighetsförmedling, köpa bostadsrätt, köpa lägenhet, köpa villa, mäklare, sommarhus, sommarstuga, husmäklare, bostäder till salu, husköp, köpa gård, köpa hus, söka bostad, bostadsrätter till salu, bostäder.

Svensk skov og jagt herunder jagtejendomme både i Sydsverige og i resten af Sverige.

Svenske skovejendomme og skovstykker til salg hos Areal.se

Robinhus yder lav ydelse for sælger af fritidshus som måske kommer køberen til gode. robinhus har som regel også svenske huse til salg.

Den Blå Avis Den blå avis har ofte svenske ødegårde og torper til salg, typisk direkte fra en dansk ejer.

Ekeby Svensk ejendomsmægler, der lægger vægt på sjölägen og idyller: Som de skriver: "Strandlägen, torp & idyller! Hundratals välbelägna fastigheter i hela Sverige, från torpidyller i skog, fritidshus vid sjö, till gårdar med jakt & skog samt ståtliga herresäten etc."

Svenske Boliger Her er der mere almindelige huse og ejendomme især i Helsingborg området.

Foreningen Danske Torpare Foreningen Danske Torpare er en forening af danskere, der er ejere og brugere af fast ejendom til fritidsformål i Sverige. Her er der også en side med annoncer for salg af torper og andre ødegårde

Svenske møbler m.v. til salg hos Katrine.com

Ødegård om vinteren - husk vinterens vejrlig, når I vælger at købe ødegård. Blandt mange ødegårde valgte vi denne skovgård, der ligger tæt på Belganet i Blekinge.

Når du vælger en svensk ødegård, så tænk på den både gennem sommer og vinter. De fleste ødegårde ser romantiske ud en herlig sommeraften, men hvordan vil den kunne fungere for familien i de sure vintermåneder.

Vedr. afstanden fra, hvor I bor, så tænk ikke blot på afstanden i kilometer, men find ud af, hvor lang tid, der vil gå, fra I sætter jer i bilen hjemme, og til I er nået godt frem til ødegården. Både tid, benzin og udgifter til bro eller færger er nok værd at regne med.

Huse, torper og fritidshuse i den svenske skærgård er mig bekendt helt umulige for os danskere at købe, eller rettere at få godkendt af myndighederne.

Ødegårde, der ligger perfekt ved en sø, er blevet meget dyre at erhverve. Men så har de selvfølgelig også denne ekstra herlighedsværdi.

Beliggenheden ved sø og å er ofte meget attraktiv, men det kan den også være for myg og andre generende insekter, så det skal også taget i betragtning, før man falder for den idylliske beliggenhed ved vand.

Generelt er det et bedre miljø og klima, man får, hvis selve beboelsehuset ikke ligger gemt inde mellem store træer, men ligger frit for sol og vind. Det er ikke blot attraktivt for beboerne at kunne nyde solen udendørs, men også husets indeklima og træværk og malings holdbarhed er langt bedre, når det ikke står alt for fugtigt gemt inde i skoven.

Afstanden til badesø og fiskesø er for mange en meget vigtig attraktion ved køb af svensk ødegård, eller muligheden for at kunne sejle på vandet i en robåd, kano eller motorbåd.

For nogle er mulighederne for at stå på ski nær ødegården også et must.

Selv har vi lagt vægt på, at ødegården, vi søgte, lå i en del af Sverige med et godt klima. Faktisk har mange danskere, sikkert uvidende, erhvervet ødegård i en del af Sverige, hvor det regner aller mest. Det gør det omkring Borås.

Derimod har Blekinge Sveriges bedste klima, varmt og solrigt (på det svenske fastland, idet Øland og gotland har endnu mere tørt og solrigt klima). Jo tættere på Østersøen i det sydlige Sverige des varmere og mere solrigt vil det svenske klima være. Det er ingen tom snak, når Blekinge kaldes Sveriges have "Blekinge Sveriges trädgård".

Desværre findes ødegårde i Blekinge kun lidt inde i landet, så vidt jeg ved. Men det er dog værd at tænke på, at når man kikker efter ødegård i det sydlige Sverige, så kan nærheden til Østersøkysten betyde meget for det klima, som ødegården ligger i, og dermed det vejr man vil opleve, når man er i sin ødegård.

Oplysninger om Blekinge. Blekinges klima

Mapquest Online kort over Sverige, der kan gå ned i selv de mindste biveje når du søger om en ødegårds placering i landskabet.

Ligeledes kan du bruge GoogleEarth, men det kræver, at du downloader et lille program til din computer.

Huse til salg i Sverige: ødegårde, fritidshuse, sommerhuse, byhuse, ferieboliger

Der er mange huse til salg i Sverige, og priserne på fast ejendom er stadigt langt mere fornuftige end priser på huse og sommerhuse i Danmark. Det kan stadigt lade sig gøre at finde en billig ødegård i Sverige, men så skal man også være indstillet på at renovere den eller tage til takke med en mindre attraktiv beliggenhed.

De mest attraktive svenske ødegårde ligger fredeligt i skoven ved en sø eller ved en større å.

Som regel har svenske fritidshuse - sommarstugor - en grund (tomt) af nogenlunde danske dimensioner, så det er ved at finde en ødegård, at det er muligt at få et større stykke jord omkring huset. Det er så typisk skov, skovmark, eller grænsende op til enge eller dyrkede marker. I nogle indgår en mindre søs areal med en betydelig del af grundens areal.

Om huset har udsigt, gerne vandudsigt, er også en meget attraktiv egenskab for et svensk hus, så også det vil presse prisen opad.

Ligeledes forventer en dansk køber til en svensk ødegård, at ødegården har moderne faciliteter så som indlagt vand, træk og slip toilet, elektricitet og opvarmning, der ikke kun sker ved hjælp af kakkelovn og komfur.

De meget billige ødegårde har stadigt et gammeldags das (lokum) et stykke fra huset. Det er ikke altid lykken i en svensk vinter, når man er i sit svenske hus for at nyde at stå på ski i det svenske vinterlandskab eller på en nærliggende skilift. En typisk udbudt billig svensk ødegård er billig, fordi den trænger mere eller mindre stærkt til renovering - måske ligefrem som et håndværkertilbud.

Fjerne, isolerede ødegårde på store grunde (tomtar) er meget charmerende, men man bør også tænke på, hvor langt man får til købmanden, supermarked (ofte en lille local ICA) og andre forretninger. For ikke at tale om afstand til læge i tilfælde af uheld og akut sygdom.

Som ved køb af al fast ejendom er det en god fremgangsmåde at have god tid, men at være villig til at slå til hurtigt, hvis den rette svenske ejendom dukker op. Er det for eksempel en klassisk rød ødegård, man er interesseret i, eller er man blot interesseret i et godt sted at bo i Sverige, der giver adgang til den storslåede natur, til skilifter eller lystfiskeri?

Lav et bogmærke til denne side, for den vil jævnligt blive opdateret med nye indgange til at finde og købe svenske huse, hvad enten det er svenske ødegårde, svenske fritidshuse og sommerhuse, svenske gårde eller anden svensk ejendom.

På andre sider vil der blive behandlet køb af svensk jagt, altså jagtskove og andre arealer, der er attraktive for danske jægere, der ønsker at kunne gå på jagt på deres ejen jord i Sverige.

Til en svensk jagt forestiller de fleste sig, at der skal være et stort areal til rådighed, og at jagten blandt andet er elgjagt. Det kan lade sig gøre at erhverve gode jagtmarker og ødegårde med jagt eller jagtskov med jagthytte for en rimelig pris, hvis man ikke forestiller sig at købe sin jagt i det sydlige Sverige, men kan gøre brug af jagten højere oppe i Småland eller endnu længere fra Helsingborg og fra København.

For lystfiskeren ligger nogle ensomme huse som Fiskartorpar helt nede ved en større sø.

Hvis du er i tvivl, om en ødegård i Sverige er noget for dig og din familie, så kan en god begyndelse være at leje en ødegård eller torp i en uge og opleve, hvordan det er at være i Sverige gennem lidt længere tid. Der er mange huse og sommerhuse / fritidshuse og ejendomme til leje i Sverige. Et af stederne at finde en god udlejningsejendom er

Feriehuse i Blekinge i Sverige til leje findes her.

Udlejning af feriehus i Sydsverige findes her

Find sommerhus og fritidshuse her

Huse og ødegårde til leje i Småland her

Bolig i Malmø, Skåne, Sverige
Bolig i Sverige til salg (også svenske ødegårde)

Vil du sammenligne med mulighederne for køb af hus eller ferielejlighed i andre lande, kan du se følgende:

Boliger i Tyrkiet til salg
Sommerhus i Sverige til salg
Bolig i Bulgarien til salg
Bolig i Spanien til salg
Financiering gennem boliglån til køb af bolig i udlandet
Bolig i Frankrig

 

 

 

BOOKMARKS
MENU
Forsiden af Til Salg
Boliger til salg
Bolig i udlandet til salg
Købe ødegård i Sverige til salg
Bolig i Skåne, Sverige
Hus i Sverige til salg
Fritidsbolig i Spanien til salg
Fast ejendom i Sydfrankrig
Bolig i Bulgarien til salg
Boliger i Tyrkiet til salg
Boliglån - financiering af huskøb
Checkliste ved køb af nyt hus
Hus til salg
Huse i Hørsholm til salg
Rækkehuse til salg
Tækning af stråtag - Tækkemand
Frostsikring af ødegården
Biler i Sverige til salg
Kosmetiske operationer
Sund frugt til salg
4-hjulstrukne biler 4WD
Biler med rabat til salg
Importbiler til salg
Fotoudstyr til salg
Nikon Coolpix til salg
Canon EOS udstyr til salg
Mellemformat udstyr til salg
Fleece tæpper - flece

KONTAKT

S. Breiting,
Møllevænget 29
2970 Hørsholm
Danmark
Tlf. (+45) 45 76 05 00

Email: sb@TAGESUDazfotos.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Til-Salg.com

 
.